Me iPhone 7 vinë kufjet e reja pa tel

06.09.2016 11:19
Me iPhone 7 vinë kufjet e reja pa tel

Me ardhjen në treg të iPhone 7, Apple lajmëron se së bashku me të do vinë edhe kufje të reja të cilat janë pa tel.

Kufjet pa tel të llojit Beats do të jenë në qendër të iPhone të ri. Flitet se Apple është duke i hequr prej përdorimit kufjet tradicionale të cilat janë përdorur me Bluetooth dhe pjesën e Lightning, njofton “The Independent”.

Appel ende nuk e ka bërë të qartë se si do të jenë kufjet e reja ose se si do të përdoren ato.

Sipas ftesës së dërguar medieve nga Appel për ngjarjen kur do të bëhet publikimi i iPhoni-të, të ri- iPhone 7, shkruan se njerëzit të cilët e duan teknologjinë, këtë ngjarje nuk duhet ta humbin. /Insajderi.com