Intervistë ekskluzive me ambasadorin Delawie rreth themelimit të Ushtrisë

15.03.2017 12:34
Intervistë ekskluzive me ambasadorin Delawie rreth themelimit të Ushtrisë

Insajderi sjell një intervistë ekskluzive me ambasadorin amerikan në Kosovë, Greg Delawie lidhur me çështjen e transformimit të FSK-së në Ushtri.

Cili është qëndrimi i prerë i Shteteve të Bashkuara të Amerikës lidhur me transformimin e FSK-së në Ushtri?

A janë koordinuar autoritetet kosovare me Shtetet e Bashkuara për themelimin e Ushtrisë së Kosovës?

Si është ndjerë ambasadori amerikan kur ka kuptuar nismën e presidentit Hashim Thaçi për themelimin e Ushtrisë?

Cila është kërkesa e ambasadorit amerikan për Qeverinë e Kosovës rreth kësaj çështje?

Kur dhe në çfarë kohe duhet të themelohet Ushtria e Kosovës?

Për këto dhe të tjera, Insajderi sjell gjatë ditës intervistën ekskluzive me ambasadorin amerikan, Greg Delawie të zhvilluar në Ambasadën Amerikane në Prishtinë./Insajderi.com