Indi: Sulm në një kamp ushtarak, 17 të vrarë

18.09.2016 11:44

Ushtria e Indisë thotë se dyshohet se rebelët kanë sulmuar një kamp të ushtrisë në pjesën e Kashmirit, të administruar nga India, duke vrarë 17 ushtarë.

Indi: Sulm në një kamp ushtarak, 17 të vrarë

Katër militantë janë vrarë po ashtu gjatë këtij sulmi. Policia ka thënë se një numër i paspecifikuar i militantëve kanë hyrë në kampin ushtarak që gjendet në qytetin Uri, afër kufirit me Pakistnin dhe kanë sulmuar ushtarakët me granata dhe armë, shkruan rel.

Rajoni i Kashmirit, që është më shumicë myslimane është i ndarë në mes të Indisë dhe Pakistanit.