Hotelet më të mira të vitit

19.03.2017 10:47
Hotelet më të mira të vitit

Publikohet lista me 17 hotelet dhe resortet më të mira për vitin 2017.

Kriteret kryesore të përzgjedhjes së tyre janë, arkitektura, cilësia e shërbimit, ambienti dhe peizashi që ofrojnë, etj.

Mexico përfaqësohet me 3 resorte në këtë renditje, ndërsa në Evropë, kryeson Italia me dy.

Yjet e filmave tanë të preferuar, por edhe njerëz të politikës e biznesit janë klientët kryesorë të këtyre hoteleve.

Çdo njëri prej nesh do të donte që të paktën një herë në jetë, të çlodhej në këto ambiente.

17. Caneel Bay Resort, St. John, US Virgin Islands

16. Ashford Castle, County Mayo, Ireland

15. Belmond Hotel Caruso, Ravello, Italy

14. Cape Grace, Cape Town, South Africa

13. Fairmont Chateau Whistler, Whistler, BC

12. Fairmont Banff Springs, Banff, Alberta

11. Four Seasons Resort Punta Mita, Punta Mita, Mexico

10. Halekulani, Oahu, Hawaii

09. Hotel Alfonso XIII, Seville, Spain

08. Hotel Hassler, Rome, Italy

07. Hotel Plaza Athénée, Paris, France

06. Mandarin Oriental, Hong Kong, China

05. One&Only Palmilla, Los Cabos, Mexico

04. Rosewood Mayakoba, Play del Carmen, Mexico

03. San Ysidro Ranch, Santa Barbara, California

02. The Little Nell, Aspen, Colorado

01. Taj Mahal Palace, Mumbai, India