Haradinaj: Rahoveci do ketë qeverisjen më të suksesshme me Smajl Latifin

22.08.2017 14:32
Haradinaj: Rahoveci do ketë qeverisjen më të suksesshme me Smajl Latifin

Daut Haradinaj ka thënë se me Smajl Latifin qytetarët e Deçanit do të kenë qeverisjen më të suksesshme.

Haradinaj është shprehur i bindur për fitoren e Latifit.

“Qytetarët e Rahovecit do ta kenë qeverisjen më të suksesshme me Kryetarin e ardhshëm z.Smajl Latifi, i cili në zgjedhjet nacionale të 11 qershorit doli si më i votuari nga Komuna e Rahovecit. Smajlit dhe ekipës së tij, ju dëshiroj suksese dhe shpresoj që qeveria e ardhshme e Kosovës, do të kujdeset në mënyrë të veçantë për këtë komunë dhe qytetarët e saj që nihen për punën e tyre të palodhshme. Urime Smajl!”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.