Gruaja që transformohet plotësisht me make up

14.09.2016 19:39
Gruaja që transformohet plotësisht me make up

Një grua italiane ka aftësinë që të bëhet Mbretëresha Elizabetë, Hulk Hogan, Sylvester Stallone apo Johny Depp. Si e bën këtë? Vetëm me anë të “make up”-it. 

Lucia Pittalis është një 45-vjeçare italiane e cila me anë të “make up”-it mund të shndërrohet në personazhe të famshëm filmash, por edhe VIP-a realë. 

Duke i kushtuar disa orë një personazhi të caktuar, Lucia bëhet si Mbretëresha Elizabetë, Daniel Craig, Al Pacino, Sylvester Stallone, Hulk Hogan e shumë e shumë të tjerë. 

“Ideja më erdhi për herë të parë në vitin 2012, gjatë festës së Hallouinit. U bëra si Lemmy Kilmister i Motorhead. Nuk e besonte njeri që isha femër. Që nga ajo ditë, bëj një personazh të ri dhe e postoj në Instagram”, thotë Lucia.