“Gratë që nuk vënë shamia, kërkojnë të përdhunohen”

26.07.2016 20:15
“Gratë që nuk vënë shamia, kërkojnë të përdhunohen”

Sipas gazetës suedeze Fria Tider, në copa letre tjera sqarohet se atje (në Suedi) demokracia duhet të zëvendësohet nga ligjet e islamit.

Në qytetin Nybro në provincën suedeze Smaland persona të panjohur kanë ngjitur pano nëpër ndërtesa të ndryshme ku bie në sy një porosi shumë makabre: “Gratë që nuk bartin shamia, kërkojnë të përdhunohen”, shkruan në to, në gjuhën angleze.

suedi dhunim

Sipas gazetës suedeze Fria Tider, në copa letre tjera sqarohet se atje (në Suedi) demokracia duhet të zëvendësohet nga ligjet e islamit, transmeton albinfo.ch.

Policia ende nuk ka njohuri se kush i ka vendosur dhe kush i ka shkruar këto pano në qytet.