Gjermania nderon Snowden me një çmim

25.09.2016 18:37
Gjermania nderon Snowden me një çmim

Ish-kontraktori i CIA’s Edward Snowden ka marrë çmim publik nga Gjermania të titulluar “Një gotë kujdesi”.

Ky çmim iu është dhënë dijetarëve, politikanëve dhe artistëve për kontributin e tyre të veçantë në promovimin e iluminizmit, maturisë dhe tolerancës, shkruan RT, transmeton Express.

“Një gotë kujdesi” është çmim vjetor, ku qyteti Kassel ia ka dhuruar Snowdenit. Qyteti ndodhet në Gjermaninë qendror.