Gjendet një pako e dyshimtë në Londër, evakuohen banorët përreth

23.03.2017 15:27
Gjendet një pako e dyshimtë në Londër, evakuohen banorët përreth

Një seksion i një rruge të vjetër në Londër është evakuuar, pasi policia po heton një pako të dyshimtë.

Autobusët janë devijuar nga zona, thuhet sipas raporteve atje.

Ka pasur një rritje të prezencës së policisë në kryeqytetin anglez, pas sulmit terrorist që ndodhi të mërkurën në Wesminster.

Dhe tani policia ka zbuluar një pako të dyshimtë të cilën është duke e hetuar.