Gazetari i CNN han tru njeriu

12.03.2017 13:23
Gazetari i CNN han tru njeriu

Gazetari i CNN, Reza Aslan është detyruar të ha tru njeriu gjatë filmimit të një dokumentari.

Ai ka qenë nën presion për të ngrënë trurin e njeriut i cili është filmuar me një fis kanibal hindu gjatë xhirimit të episodit të ri të dokumentarit të tij, i cili transmetohet në emisionin të cilin e udhëheqë edhe vetë, “Believer”,  shkruan “The Guardian”.

Kjo ka ngritur shqetësimin se mund të rriten sulmet e urrejtjes kundër amerikanëve indianë.

Ai ka refuzuar që të kërkoj falje për episodin,ku ka shkruar në Facebook, “se këta njerëz nuk janë përfaqësues të Hinduizmit por në të vërtetë janë një sekt ekstrem indian të cilët e refuzojnë dallimin fundamental të Hinduve mes pastërtisë dhe ndotjes”. /Insajderi.com

 

https://www.youtube.com/watch?v=Z3Th6QH4aKw