Gazeta METRO hap konkurs, ja cilat pozita kërkohen

22.09.2016 19:34
Gazeta METRO hap konkurs, ja cilat pozita kërkohen

KONKURS – Gazeta METRO

Media më e re online në Kosovë Gazeta METRO (www.gazetametro.net), që starton së shpejti, hap KONKURS për:

1) 2 redaktorë

2) 3 gazetarë

3) 2 gazetarë të show bizit

4) 3 përkthyes, nga gjuha angleze dhe gjermane në shqipe (preferohet edhe njohja e e gjuhës serbe dhe gjuheve te tjera te huaja).

5) 4 praktikanë, me pagesë

6) 2 agjente te marketingut

Të interesuarit mirëpriten të aplikojnë, duke dërguar një CV në adresën [email protected]

Kriter edhe për pozitat 1,2,3 dhe 5, është shkollimi universitar dhe njohja e gjuhës angleze. Aplikacionet pranohen deri me 1 tetor, 2016.