// Galeria
25 vendet më të pasura në botë
E enjte 31.03.2016 17:32
0 Komente
Bazuar në të dhënat e Bankës Botërore dhe Fondit Monetar Ndërkombëtar, revista rendit vendet e botës në bazë të produkteve të tyre...
TË TJERA NGA Galeria