FSK stërvitë bashkë me forcat shqiptare dhe britanike

25.09.2016 13:56
FSK stërvitë bashkë me forcat shqiptare dhe britanike

Forcat e Armatosura të Kosovës, Forcat e Armatosura të Shqipërisë dhe British Army, kanë zhvilluar bashkërisht stërvitje në Bizë të Shqipërisë.

Kjo është konfirmuar edhe nga Ministrja e Mbrojtjes e Shqipërisë, Mimi Kodheli, përmes një postimi në llogarinë e saj në Facebook.

“Forcat e Armatosura të Shqipërisë, Ministria për Forcën e Sigurisë së Kosovës – FSK dhe British Army, në stërvitjen e përbashkët #JoinEffort16 në #Bizë, #Shqipëri”, ka shkruar ajo./Insajderi.com

f1

f2

f3

f4

f5

f6

f7

f8

f9

f10