Fotografitë më të bukura në konkursin e “National Geographic”

10.09.2016 12:17
Fotografitë më të bukura në konkursin e “National Geographic”

Konkursi vjetor i National Geographic për fotografinë më të bukur të natyrës për vitin 2016 sjell shkëlqimin e planetit tonë.

Gara do të jetë e hapur deri më 16 Nëntor, kur do të mbyllet edhe pranimi i fotove të tjera. Konkursi parashikon ndarjen në 4 kategori: Peizazhi, çështjet e mjedisit, aksione dhe portrete kafshëve.

“Këto 4 kategori do t’u japin mundësi fotografëve për të kapur bukurin dhe kompleksitetin e gjetur në botën përreth nesh”, është shprehur Sarah Polger, producente e National Geographic Travel dhe menaxhere e konkursit fotografik të National Geographic.

3 4 5 6

7 8 9

10 11 12 13

15