Fotografitë që sjellin në jetë përrallat

07.03.2017 12:27
Fotografitë që sjellin në jetë përrallat

Përse të mos zhytemi në botën e magjisë, tani në këtë moment? Këtë mundësi mund ta krijojë projekti “Fairytale Kiev”, një projekt arti që synon të kënaqë të rritur dhe fëmijë, me historitë e Hans Kristian Andersenit, vëllezërve Grimm, Charles Perrault dhe autorë të tjerë.

sirena e vogelSirena e vogel 

EsmeraldaEsmeralda

GuliveriGuliveri

ThumbelinaThumbelina

Liza në botën e çudiraveLiza në botën e çudirave

Kapiteni Huk dhe piratëtKapiteni Huk dhe piratët

KesulkuqjaKesulkuqja

HirushjaHirushja

RapuzelRapuzel

Piter PaniPiter Pani

AladiniAladini