Filmi ‘Hacksaw Ridge’ i Mel Gibson, dhjetë minuta duartrokitje në Venecia

06.09.2016 19:10

“Hacksaw Ridge” fokusohet rreth tregimit të vërtetë të Desmond Doss, shpëtimtar i 75 ushtarëve në Okinawa, një pacifist që refuzonte të mbante armë.

Filmi ‘Hacksaw Ridge’ i Mel Gibson, dhjetë minuta duartrokitje në Venecia

Filmi “Hacksaw Ridge” me regjisor Mel Gibson ka marrë dhjetë minuta duartrokitje në Festivalin e Filmit në Venecia të Italisë.

Diçka që ndodhë rrallë, filmi mbi Luftën e Parë Botërore pasi është shfaqur në Festivalin prestigjioz, ka marrë pëlqimin e publikut ndërsa aktorët kryesorë Andrew Garfield, Vince Vaughn, Hugo Waaving, Teresa Palmer dhe Luke Bracey janë detyruar të dalin disa herë në skenë pas transmetimit të filmit.

“Hacksaw Ridge” fokusohet rreth tregimit të vërtetë të Desmond Doss, shpëtimtar i 75 ushtarëve në Okinawa, një pacifist që refuzonte të mbante armë.