Film për Michael Jackson, aktori Navi luan rolin e tij

11.03.2017 09:57
Film për Michael Jackson, aktori Navi luan rolin e tij

Tashmë është bërë e ditur që shumë shpejt do të realizohet një film për legjendën e muzikës Pop, Michael Jackson.

Ndonëse do të jetë e vështirë që të sjellin vizualisht një portret “real” të këngëtarit të ndjerë, megjithatë makijazhi dhe efektet speciale po ‘bëjnë’ punën e vet.

Është aktori i njohur Navi ai cili do të luajë rolin kryesor, në filmin dedikuar Michael Jacksonit.

Xhirimet e filmit kanë filluar në Las Vegas ndërsa shihet edhe Navi në rolin e tij ku shfaqet si një klon i këngëtarit të njohur.