Fillon votimi në Komitetin LIBE për liberalizimin e vizave për Kosovën

05.09.2016 17:58

Sapo ka filluar votimi i anëtarëve të Komitetit LIBE për liberalizimin e vizave për Kosovën.

Fillon votimi në Komitetin LIBE për liberalizimin e vizave për Kosovën

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Tanja Fajon kërkon mbështetje nga anëtarët e Komitetit LIBE.

Votimi për liberalizimin e vizave nuk do të bëhet vetëm për Kosovën, por edhe për Gjeorgjinë dhe Ukrainën. /Insajderi.com