Fiket zjarri në Orllan të Podujevës

24.08.2017 14:54
Fiket zjarri në Orllan të Podujevës

Me intervenimin e shpejtë të zjarrfikësve është lokalizuar dhe është fikur zjarri në Orllan të Podujevës. Qytetarë të kësaj zone thonë se tani nuk duket askund tym as zjarr.

Bëhet e ditur se gjatë paradites një zjarr i madh ka kapluar pyllin në afërsi të Liqenit të Batllavës, në lokacionin e njohur si Vikendicat.

Me intervenimin e shpejt të zjarrfiksëve është lokalizuar dhe është fikur i gjith zjarri , tani nuk duket askund tym as zjarr

Опубліковано Komuniteti Orllan 24 серпня 2017 р.