FIFA i jep leje Avdijajt të luaj për Kosovën

24.03.2017 12:21
FIFA i jep leje Avdijajt të luaj për Kosovën

Donis Avdijaj ka marrë përgjigje pozitive nga FIFA dhe do të jetë i gatshëm për ndeshjen e sotme me Islandën.

Lojtari i Schlake, Donis Avdijaj, ishte i vetëm në Kombëtaren e Kosovës që ende nuk kishte të drejtë të luajë.

Lajmi është  konfirmuar për Express nga sekretari i përgjithshëm i FFK-së, Eroll Salihu.

“Donis Avdijan ka marr konfirmimin nga FIFA dhe sot do të jetë i gatshëm për lojë”, ka deklaruar Eroll Salihu ekskluzivisht për Gazetën Express.