Artikull i sponsorizuar

FAFI FRIDAY po vjen!

30.03.2017 13:34
FAFI FRIDAY po vjen!

Rri gati, nesër me 31.03.2016 në ora 12:00 fillon Fafi Friday me Oferta Marramendëse!

Çdo të premte në ora 12:00, për vetëm 12 orë, së paku 12 produkte me të kërkuara të javës

ofrohen me Zbritje SPECIALE në www.fafi-ks.com , në webin më të madh të produkteve ONLINE

në Kosovë! Sasitë e ofertave janë të limituara!

Në Fafi mund të gjeni mbi 2000 produkte të llojllojshme: Elektronike, shtëpiake, bukurie,

veshmbathje, argëtimi, aksesorë e shumë tjera me super çmime.

Porosit në 3 mënyra: ONLINE në www.fafi-ks.com, me Telefonnë 038 50 60 50 apo me mesazh

në Facebook https://www.facebook.com/fafirks

Rri gati, mos e le me të ikë Fafi Friday! Vizito www.Fafi-ks.com dhe përfito nga produktet në

zbritje të Fafi friday.