// Euro 2016
Gjithçka që duhet të dini rreth përpjekjeve për grusht shtet në Turqi
E shtunë 16.07.2016 16:55
0 Komente
Më shumë se 160 njerëz mbeten të vrarë dhe rreth 1000 të plagosur në një grusht shteti ushtarak në tentativë në Turqi,...