Ermonela Jaho, të premten në koncert me Orkestrën Shtetërore të Francës

04.01.2017 13:29
Ermonela Jaho, të premten në koncert me Orkestrën Shtetërore të Francës

Ermonela Jaho, sopranoje shqiptare e cila vitin që lamë pasi shndriti në pothuajse secilën performancë të saj, e nisë këtë vit me një performancë në Francë.

Jaho do të jetë pjesë e një transmetimi televiziv në France 3, në bashkëpunim me Fauteuils d’Orchestre dhe me Orkestrën Nacionale të Francës.

Koncerti do të udhëhiqet nga moderatorja e famshme në Francë, Anne Sinclair dhe duket si një nismë e mirë dhe festive për Ermonela Jahon dhe ekipin francez, shkruan KultPlus.

Performanca do të shfaqet në France 3, me fillim nga ora 20:55, të premten.

20170104122841946

Krahas Ermonela Jahos, në këtë koncert paraqiten Vassilena Serafimova, Alexandra Conunova, Delphine De Vigan, Nicolas Angelich, Adrien La Marca, Alexandre Duhamel, Edgar Moreau, Thomas Enhco, Kit Armstrong, Daniel Lozakovitj, Michel Cymes, Guillaume Chilemme, Jean-François Borras.