Erdogan nuk pranon të bëjë foto me gazetarët e Bosnjës, shkak cigarja

27.03.2017 12:23
Erdogan nuk pranon të bëjë foto me gazetarët e Bosnjës, shkak cigarja

Presidenti i Turqisë, Recep Tayip Erdogani nuk ka pranuar të fotografohet me gazetarët e Bosnjës dhe Hercegovinës, për shkak se njëri nga kameramanët ka pasur në gojë një cigare, raporton “radiosarajeva”.

Kjo ka nodhur gjatë një vizite të delegacionit të gazetarëve të Bosnjës dhe Hercegovinës në Turqi, me rastin e 102 vjetorit të Fushatës se “Galipolit”, ceremoni kjo e cila u ndoq edhe nga Presidenti i Turqisë, Recep Tayip Erdogan. /Insajderi.com