Enver Petrovci me “Biser Bojane” në kinematë e Serbisë

19.04.2017 15:54
Enver Petrovci me “Biser Bojane” në kinematë e Serbisë

Që nga 16 shkurti ka filluar të prezantohet filmi i metrazhit të gjatë “Biser Bojane” me regji të Milan Karadzic, ku luan edhe aktori shqiptar Enver Petrovci, shkruan KultPlus.

Aktori shqiptar në këtë film të zhanrit aksion/komedi luan rolin e doktor Agronit.

Kurse me rolet kryesore në këtë film luajnë aktorët: Milutin MIma Karadzic, Slaven Doslo, Vanja Nenadic, Andrija Milosevic, Mira Banjac. Filmi është kooproduksion mes Malit të Zi dhe Serbisë dhe është filmi i parë që do të shfaqet nëpërmjet Cineplex edhe në kinematë e Gjermanisë.