Eminem me këngë kundër Trumpit

11.10.2017 10:39
Eminem me këngë kundër Trumpit

Eminem ka krijuar një këngë rep kundër presidentit të SHBA-së, Donald Trump në BET Hip Hop Awards.

Ai kritikon presidentin për qëndrimin e tij ndaj migracionit, kontrollit të armëve dhe katastrofave natyrore.

Në fjalët e tij 44-vjeçari i referohet parardhësit Barack Obama, për të cilin ka pasur më shumë mbështetje se presidenti i 45-të.

Ai këndon: “Më mirë mbështesim Obamën/ pasi ai që është në zyrë tani/ një kamikaz që mund të shkaktojë holokaust bërthamor”.