“Vdekja” e gazetës...

23.09.2016 18:02

Elina Duni sontë performon në Prishtinë

23.09.2016 08:42
Elina Duni sontë performon në Prishtinë

Jazz kompozitorja dhe këngëtarja shqiptaro-zvicerane me famë ndërkombëtare, Elina Duni sontë do të performoj në Prishtinë.

Ajo është mysafire në gala mbrëmjen e Fondit Kosovaro Amerikan për Edukim “The Night of The Rising Stars” , si ngjarje bëmirësije me qëllim të përkrahjes së të rinjëve të talentuar Kosovarë përmes bursës për programe master – KAEF.

Mbrëmja do të mbahet në ambientin e Muzeut Etnologjik të Kosovës.