Dy shqiptare në listën prej 10 këngëve më të mira në Britani

05.08.2017 09:42
Dy shqiptare në listën prej 10 këngëve më të mira në Britani

Dua Lipa dhe Rita Ora, vazhdojnë t’i prekin majat botërore me talentin e tyre.

Këngëtarja shqiptare Dua Lipa është renditur në vendin e 9-ta nga 100 këngët më të mira në Angli, UK Top 100

Ndërsa, Rita Ora e 10-ta, duke u bërë kështu të dyja në Top 10-shen e këngëve më të mira.

“Neë Rules” nga Lipa dhe “Your Song” nga Ora, janë këngët të cilat kohët e fundit po dëgjohen shumë në vend dhe anembanë botës.

Kjo listë është përpiluar nga Kompania Zyrtare e Grafikave, bazuar në shkarkimet, shitjen, CD, dhe Audio Streams.