Duka dhe Dukesha, pas pesë vjetëve në Kanada

25.09.2016 11:27
Duka dhe Dukesha, pas pesë vjetëve në Kanada

Duka dhe Dukesha e Kembrixhit kanë mbërritur në Kanada bashkë me fëmijët e tyre, pas pesë vjetësh, qysh kur ata vizituan vendin si një çift i sapomartuar.

Çifti, së bashku me Prince George, 3 vjeç dhe Princesha Charlote 16 muajsh, u përshëndetën nga kryeministri kanadez Justin Trudeau dhe gruaja e tij Sophie Gregoire pas uljes në Victoria, njofton BBC.

William tha se fëmijët e tij kishin filluar një jetë miqësore me Kanadanë.

Ky udhëtim është vizita e parë zyrtare mbretërore në Charlotte./Insajderi.com

duka-1

duka-2

duka-3

duka-4

duka-5