Dorëzohet Liga Premiere

08.06.2018 15:51
Dorëzohet Liga Premiere

Pas një debati që zgjat prej shumë vitesh, më në fund Federata e Futbollit dhe klubet angleze kanë gjetur gjuhën e përbashkët për të vendosur…lexo më shumë