“Ditët e fotografisë”, hapet edhe në Mësonjëtoren e parë shqipe, në Korçë

24.12.2016 10:02
“Ditët e fotografisë”, hapet edhe në Mësonjëtoren e parë shqipe, në Korçë

“Ditët e fotografisë”, që është hapur në Pogradec dhe Tiranë, stacionin e radhës e kishte në Mësonjëtoren e parë shqipe, në qytetin e Korçës.

Ky është edicioni i dytë i ekspozitës “Ditët e fotografisë”, që është si rezultat i një kolonie të fotografëve ku janë prezantuar fotografitë e 21 fotografëve, shkruan KultPlus.

4

Adnan Beci, Ahmet Axhushi, Albes Fusha, Alqi Golloshi, Arben Celi, Ardian Fezollari, Armando Babani, Berti Skenderasi, Dashmir Izairi, Eduina Jaupi, Edvin Celo, Fahredin Spahija, Feliks Bilani, Igli Martini Kocibelli, Leon Cika, Olsi Qazimi, Orjeta Myzeqari, Osman Demiri, Rozafa Shpuza, Shpend Bencu e Vasil Qerimi janë pjesëmarrësit e kësaj kolonie.

5

Kjo ekspozitë që ka një përfshirje mbarëkombëtare, për kurator ka Ardian Fezollarin.