Disa gjëra që gjeneratat e reja s’do t’i kuptojnë

11.03.2017 09:55
Disa gjëra që gjeneratat e reja s’do t’i kuptojnë

Për shkak të avancimit teknologjik, një numër gjërash që kanë qenë në trend disa vite më parë tashmë janë jashtë përdorimit.

Disa fotografi më poshtë mund të ju sjellin të kaluarën dhe kujtimet e bukura.

Koleksioni personal i CD-ve

cd3

Por, s’ka qenë gjithherë e lehtë të mbash muzikën në xhep

12222910-tumblr_mkhb5y5uIV1rs1gx4o1_1280-5082-1488526846-650-8726700006-1488961961

Dërgimi i mesazheve gjatë orëve të mësimit ka qenë disi më ndryshe

12222860-sub-buzz-28036-1487882533-2-1488527074-650-cc39aeca1a-1488961961

Ky “problem” me telefonat e shtëpisë bëntë nervoz secilin

12222310-anx-1482475376-650-15833d1d49-1488961961

Kështu lidheshe me internetin para disa viteve. Por duhej ndërprerë linja telefonike

12222210-Old-School-16-1482414152-650-32e9147584-1488961961 (1)