DiCaprio prezanton filmin dokumentar për ndryshimet klimatike

11.09.2016 18:43

Aktori amerikan Leonardo DiCaprio në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Toronto, prezantoi dokumentarin e tij për ndryshimet klimatike "Before the Flood (Para Përmbytjes)", duke theksuar se qëllimi i filmit është që ti jepet "fjala komunitetit shkencor".

DiCaprio prezanton filmin dokumentar për ndryshimet klimatike

“Kjo çështje varet nga edukimi i opinionit dhe evoluimi i llojit tonë në luftën kundër krizës më të madhe që jemi ballafaquar ndonjëherë”, tha DiCaprio, raporton Anadolu Agency..

Filmi i regjisorit Fisher Stevens, në të cilin janë paraqitur në mënyrë kronologjike përpjekjet e DiCaprio-s në mbarë botën për të rritur ndërgjegjësimin në lidhje me ndryshimet klimatike.