Dhjetëra të plagosur nga një shpërthimi i fuqishëm në Liverpool

26.03.2017 10:30
Dhjetëra të plagosur nga një shpërthimi i fuqishëm në Liverpool

Dy persona janë plagosur rëndë dhe 32 të tjerë lënduar pas disa ndërtesa u shembën në një shpërthim të dyshuar të gazit në “Merseyside”, në Britani të Madhe.

Një numër i shtëpive në këtë zonë u evakuuan dhe më shumë se 100 persona janë zhvendosur gjatë natës në një kishë aty pranë, shkruan BBC.

Një studio e vallëzimit për fëmijë, e cila ishte e lirë në atë kohë, u shkatërrua.

Dan Stephens, zyrtari i lartë i Shërbimeve të Zjarrit në Merseyside, ka thënë se shkalla e dëmtimit është E konsiderueshëm.

“Kjo është ajo që ne do të përshkruajnë si një kolaps total ku shpërthimi ka shkaktuar dëme të serioze. /Insajderi.com