Dështon plani italian, shqiptarët “pushtojnë” Palermon [foto]

24.03.2017 17:29
Dështon plani italian, shqiptarët “pushtojnë” Palermon [foto]

Plani italian për transferimin e ndeshjes në Sicili nuk ka bërë punë.

Tifozët shqiptarë nuk kanë zhgënjyer dhe që nga mbrëmja e të enjtes e gjatë paradites së sotme, kanë pushtuar rrugët e qytetit të Palermos.

Këngë, kore, shalle, flamuj, veshje karakteristike shqiptare por edhe fanella me batuta të ndryshme që i referohen emigracionit shqiptar kanë tërhequr vëmendjen jo vetëm të qytetarëve të Palermos, por edhe mediave italiane të cilat me sa duket nuk e prisnin një pushtim kuqezi edhe në Sicili.