Deputetët “sekretë” të seancës së 3 gushtit

02.08.2017 08:20
Deputetët “sekretë” të seancës së 3 gushtit

Një ditë para seancës së Kuvendit të Kosovës, ku kandidat për kryeparlamentar do të jetë Kadri Veseli, koalicioni PAN nuk jep detaje për çështjen e numrave. Nuk dihet ende se cilët do të jenë deputetët që do ta votojnë ish-shefin e SHIK-ut edhe për një mandat në krye të Kuvendit

Për më shumë se një muaj drejtues të koalicionit PAN vazhdojnë të deklarojnë se i kanë numrat e nevojshëm në Kuvend për ta zgjedhur Kadri Veselin kryeparlamentar dhe Ramush Haradinajn kryeministër të ri.

Por, as një ditë para seancës së Kuvendit ata nuk janë në gjendje t’i zbulojnë emrat e deputetëve nga grupet tjera parlamentare që do t’i votojnë kandidatët e tyre për drejtimin e dy institucioneve më të larta shtetërore.

Ende mbahen sekretë emrat e deputetëve që do ta votojnë nesër edhe për një mandat në krye të Kuvendit ish-shefin e SHIK-ut, Kadri Veselin, apo pasnesër Ramush Haradinajn në krye të Qeverisë.