Deliu: Po bëhet padrejtësi e madhe ndaj Haradinajt dhe Kosovës

02.03.2017 10:50
Deliu: Po bëhet padrejtësi e madhe ndaj Haradinajt dhe Kosovës

Deputetja Blerta Deliu në emër të Grupit Parlamentar të PDK-së, ka reaguar ndaj shtyrjes së vendimit për Ramush Haradinajn.

Ajo në seancën e ditës së sotme të Kuvendit ka thënë se ata janë të shqetësuar që Haradinaj nuk u lirua nga Gjykata franceze.

“Kërkojmë nga drejtësia franceze dhe faktori ndërkombëtar që të angazhohen për lirimin e menjëhershëm të Haradinajt”.

“PDK-ja e vlerëson se kjo është një padrejtësi e madhe që po i bëhet jo vetëm Haradinajt por të gjithë qytetarëve të Kosovës”, tha Deliu.