Delegacioni i Shtëpisë së Bardhë që merr pjesë në shenjtërimin e Nënës Terezë

03.09.2016 11:58
Delegacioni i Shtëpisë së Bardhë që merr pjesë në shenjtërimin e Nënës Terezë

 

Shtëpia e Bardhë kanë bërë publike emrat e delegacionit që udhëton për në Shenjtërimin e Nënës Terezë, në Vatikan.

Asistentja e Obamës për Siguri dhe Luftim të Terrorizmit – Lisa Monaco, do t`i prijë delegacionit i cili përbëhet edhe nga Kenneth Hackett – Ambasador i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Vatikan, Suzy George – pjesë e Këshillit Kombëtar të Sigurisë Amerikane, Motra Donna Markham nga Catholic Charities USA dhe Carolyn Ëoo nga Catholic Relief Services.

Shenjtërimi i Nënës Terezë do të bëhet nesër nga Papa në Vatikan.