Delawie: Liderët e opozitës janë neveritës

19.02.2016 16:26
Delawie: Liderët e opozitës janë neveritës

Jashtëzakonisht nervoz, ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Greg Delawie ka dhënë një deklaratë për mediat nga holli i Kuvendit të Kosovës, duke i quajtur neveritës liderët e tri partive opozitare.

“Më duhet të them se kam neveri nga liderët e VV-së, AAK-së dhe NISMA-s që kanë lënë anash protestën paqësore duke vazhduar me dhunë”, ka thënë ambasadori amerikan.

Ai ka bërë thirrje për një Kuvend funksional duke dhënë mbështetje për deputetët e pozitës të cilët sipas ambasadorit të SHBA-së nuk kanë kushte për mbajtje të seancë.

“Ështe qartë që kemi persona të caktuar nga opozita që dëshirojnë me çdo kusht të pengojnë punën e Kuvendit”, ka thënë Delaëie, duke komplimentuar punën e Policisë së Kosovës që kanë