Delawie i kënaqur me punimet në urën mbi lumin Ibër

09.03.2017 20:01
Delawie i kënaqur me punimet në urën mbi lumin Ibër

Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, ka vizituar sot urën mbi lumin Ibër në Mitrovicë, aty ku po vazhdojnë punimet për revitalizmin e saj.

Delawie ka thënë të jetë i kënaqur me arritjet e shënuara në këtë drejtim, që sipas tij janë rezultat i dialogut Kosovë-Serbi.

“I lumtur që vizitova sot urën e rinovuar dhe të hapur për këmbësorët në Mitrovicë; rezultatet pozitive të dialogut të BE-së”, ka shkruar ai në Twitter.

Ura mbi lumit Ibër ende nuk dihet kur do të inaugurohet. Datën për lëshimin e qarkullimit mbi këtë urë nuk e di as Bashkimi Evropian, që është financuese e projektit./Insajderi.com

ambadt