"Mimi më vije keq"...

19.11.2017 21:59

Dallim vetëm 300 vota mes Ahmetit dhe Abrashit – edhe dy kuti pa numëruar

19.11.2017 21:55
Dallim vetëm 300 vota mes Ahmetit dhe Abrashit – edhe dy kuti pa numëruar

 

Kanë mbetur edhe dy kuti të votimit pa u numëruar dhe sipas të dhënave të fundit zyrtare nga KQZ del se dallimi mes Shpend Ahmetit dhe Arban Abrashi.

Sipas rezultatit aktual Shpend Ahmeti është vetëm 300 vota përpara Arban Abrashit. /Insajderi.com