Coca Cola do që ta bëjë botën të lumtur

22.01.2016 12:19
Coca Cola do që ta bëjë botën të lumtur

Jo vetëm me shijen unike që ka, por edhe me kreativitetin nëpër reklama, Coca Cola është shumë e famshme, ndërsa tash ata kanë filluar me një kampanjë të re globale

Me këtë zgjidhje kreative Coca Cola kthen prodhimin në fokus, duke ua përkujtuar të gjithë konsumuesve të saj shijen e saj unike, shkruan Blic, raporton Insjaderi.com.

https://www.youtube.com/watch?v=hlMFkdrnscM

Po ashtu me kampanjën e re, kompania edhe një herë synon që të theksojë angazhimin e saj për t’ua mundësuar konsumuesve të saj një hapësirë që të bëjnë zgjedhje të produkteve të tyre, duke rritur kështu llojllojshmërinë e pijeve.

“Kampanja ‘Taste the Feeling’ porosit që kënaqësia e pijes së cilit do produkt të Coca Colas paraqet thjeshtë kënaqësinë e cila mund t’i bëjë momentet e thjeshta shumë të veçanta dhe të rëndësishme”, thotë Markos De Kinto, drejtori gjeneral i marketingut në kompaninë Coca Cola.

https://www.youtube.com/watch?v=0oYlOBun8UI

Më tutje ai rrëfen se kompania numër një në botë me pijet që ofron ua mundëson njerëzve të bëjnë zgjidhje për pijen që atyre u përshtatet më së shumti, raporton lajmi.net

Së bashku me kampanjën e re, kompania ka sjellë edhe 6 reklama të reja, në të cilën kanë punuar kompanitë më kreative dhe më të famshme botërore./Insajderi

https://www.youtube.com/watch?v=_xp2T_TooF0