Çmimi i iPhone 7 në Zvicër

10.09.2016 12:07
Çmimi i iPhone 7 në Zvicër

 

Më 16 shtator iPhone 7 i ri arrinë në tregun zviceran.

Tashmë të gjithë mund të porosisin telefonin e ri të Apple, iPhone 7. Operatorët e telekomit kanë njoftuar çmimet e tyre të shitjes. Portal Verivox ka krijuar një krahasim të çmimeve, shkruan albinfo.ch

Eksperti i Verivox, Ralf Beyeler, ka bërë të ditur për mediat koston e një iPhone 7 me 32GB me abonim.

Abonimi Plus në Swiss ka kosto totale 2040 për 24 muaj. Në Swisscom do të kushtojë abonimit me telefon të 2245 franga, dhe në Sunrise sigurimi i një iPhone 7 aboja kushton 2317 franga për dy vjet. /Albinfo.ch