Artikull i sponzorizuar

Cila shije na pret gjithmonë e para në tryezat tona?

31.03.2017 15:17
Cila shije na pret gjithmonë e para në tryezat tona?

Mas një dite të lodhshme dhe stresuese, të darkojmë me familjen është krejt Çka duam. Bisedat për ditën në punë, ndeshjen e mes ekipeve të preferuara të një nate më parë, e debatet për politikën, e bëjnë mbledhjen rreth tryezës pjesën më të mirë të ditës.
Por që këto biseda dhe ushqimi të jenë edhe me të këndshme duhet edhe diqka! E kush e plotëson këtë zbrazëti më mirë se RC Cola.
Ashtu si preferencat për ekipet e futbollit janë të ndryshme brenda familjes edhe shijet për pije ndryshojnë, prandaj RC Cola dhe Fluidi krijon pije me shije të ndryshme duke filluar nga “RC Cola”, “Rc Q”, “Rc Exotic”, “Rc Cola Neo”, “Rc Refresher” “Bitter Lemon”, “Lemon Lime” dhe “Orange”.
Sepse “RC Cola” dhe “Fluidi” i plotësojnë tryezat tona me shijet e tyre diverse.