Chevroleti lanson gjeneratën e tretë të Equinoxit më 2018

24.09.2016 22:13

Prodhuesi më bazë në Miçigan të Shteteve të Bashkuara, ka njoftuar datën e lansimit dhe dukjen e veturës që i përket gjeneratës së tretë të Equinoxit.

Chevroleti lanson gjeneratën e tretë të Equinoxit më 2018

Equinoxi i ri do të lansohet më 2018 dhe megjithëse ngjan shumë me makinat paraprake, ka disa ndryshime të mira, transmeton Telegrafi.

Madhësia, komoditeti dhe niveli i luksit janë të një niveli më të lartë. Linjat e jashtme janë të krijuara për të pasur më shumë aerodinamikë, kurse materiali është më i lehtë, njofton Telegrafi.

Risi te ky Chevrolet është se do të vijë me tre motorë të ndryshëm që, varësisht nga dëshira e klientit, mund të blihet me motor turbo 1.5-litra, turbo 2.0-litra dhe turbo diesel 1.6-litra.

Këto janë të rejat e deritanishme, ndërsa për çmimin dhe detaje të tjera do të njoftohemi në pjesën e parë të vitit të ardhshëm.

mevr