Cadillac rikthen modelin XLR me ndryshime të mëdha

23.09.2016 17:51

Modeli që e ka lansuar prodhuesi amerikan i makinave në vitin 2003, konsiderohet si një nga dështimet më të mëdha të kompanisë.

Cadillac rikthen modelin XLR me ndryshime të mëdha

XLR jo vetëm që nuk është shitur, por ka marrë kritika të llojeve të ndryshme, transmeton Telegrafi. Tani, Cadillac pritet ta rikthej pikërisht këtë model, mirëpo me shumë ndryshime.

Linjat e pjesës së jashtme, duke filluar nga grilli, kapaku dhe panelet anësorë si dhe pjesa e pasme, do të kenë një pamje tjetër. Enterieri do të jetë më i gjerë, ndërsa niveli i luksit dhe i komoditeti shumë më i lartë.

Makina që nuk dihet se kur do të lansohet, do të ketë edhe fuqi shumë më të madhe, ndërsa shpenzim relativisht më të vogël.

Sipas medieve që merren me automobilizëm, Cadillac nuk do ta bëjë gabimin e njëjtë dhe do të sjellë një super-makinë kësaj radhe.

medha

medha2