Brenda shtëpisë së prostitutave

29.07.2016 10:36
Brenda shtëpisë së prostitutave

Azili “Casa Xochiquetzal” është një ndër shtëpitë më të famshme në Meksiksë për të moshuarat.

Aty ka vetëm të moshuara që kanë punuar gjatë gjithë jetës si prostituta. Qeveria ka hapur këtë azil në mënyrë që këto ish-prostituta të mos ngelen rrugëve.

Atyre u bëhen kurse të ndryshme, vallëzimi, këndimi, vetë-stimulimi dhe u mësohen të drejtat e njeriut.

“Qëllimi është që këto femra të vlerësojnë veten”, thotë drejtoresha e qendrës.

1

33

4 5 6

7 8 109 11