Blic: Haradinaj dhe Thaçi dëshmitarë në Gjykatën Speciale

23.08.2017 08:28
Blic: Haradinaj dhe Thaçi dëshmitarë në Gjykatën Speciale

Gazeta Blic e Beogradit shkruan sot se Gjykata Speciale e Kosovës do të fillojë punën në fund të këtij viti ose në fillim të vitit të ardhshëm.

Lideri i AAK-së Ramush Haradinaj dhe presidenti Thaçi do të jenë vetëm dëshmitarë gjatë procesit të gjykimeve.

Burime të kësaj gazete kanë thënë se vetëm po pritet formimi i Qeverisë në mënyrë që Gjykata të fillojë punën.  

Sipas gazetës arrestimi i njerëzve të akuzuar do të bëhet nga njësia special e EULEX-it të ndihmuar edhe nga policia e vendit.