Behrami: Shpresojmë që ky lojtar i Brazilit të ketë një ditë të keqe

13.06.2018 23:39
Behrami: Shpresojmë që ky lojtar i Brazilit të ketë një ditë të keqe

Tashmë ka filluar edhe entuziazmi, e po ashtu ethet e Kampionatit Botëror, Rusia 2018 dhe mjaft i emocionuar u shpreh edhe Valon Behrami.

Reprezentuesi i Zvicrës, Valon Behrami, u shpreh pozitiv në konferencën për shtyp para ndeshjes që zhvillohet të dielën ndaj Brazilit.

Lexoni deklaratat e Valon Behramit