“Beauty and the Beast” sonte premierë në Kino ABC

16.03.2017 09:00
“Beauty and the Beast” sonte premierë në Kino ABC

Përralla e famshme “E Bukura dhe Bisha” apo “Beauty and the Beast”, e cila është realizuar për herë të parë në vitin 1946, për të vazhduar më 1991, 2014 dhe tashmë është realizuar  në versionin më të ri në formatin 3D.

Filmi i shumë pritur “Beauty and the Beast”, sonte do të jetë premierë edhe në Kineman ABC, me fillim nga ora 18:00.

“Beauty and the Beats” është film i zhanrit familjar-fantazi, ku në rolet kryesore luajnë Ema Waston, Dan Stevens.